If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги, кората на десния airbeg над жабката се поотвори доста и взе да ме дразни. Знам че е доста срещан проблем, та въпроса ми някои решил ли го е и как ?
Преди година реших проблема с пистолет за горещ въздух. Нагрях и огънах капака до нормално положение. Нито съм лепил, нито съм сменял щипки.
С лепенето има риск възглавницата да не може да се отвори при удър. Щипките би следвало да се счупят при определено натоварване, но те няма да приберат деформирания с времето капак.
аз не расчитам на тоия аирбаг някъде в бях чел че има вероятност изобшто да не се отвори след като колата е над 10г а моята е 98 така че не важи а и ако стане недаи си боже мислиа че пластмасата на капака ште се счупи но както и да е всеки си има мнение
аз забравих да спомена че при мен имаше една половинка от едната щипка като купих колата но не е блъскана явно някои е ровил там преди мен и ги е изпочупил успех с капака
аз забравих да спомена че при мен имаше една половинка от едната щипка като купих колата но не е блъскана явно някои е ровил там преди мен и ги е изпочупил успех с капака
Comment